Читај ми!

Veliki peh za Zvezdu, Ivanić ne igra u revanšu protiv Milana!

Trenutno verovatno najbolji fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić zbog povrede najverovatnije će propustiti revanš meč protiv Milana u Ligi Evrope. Nezvestan je i nastup Filipa Falka.

Ne baš najbolji tereni na gostovanjima u Superligi i zahtevni mečevi odražavaju se na zdravstveno stanje prvog tima Crvene zvezde.

Mladi štoper Strahinja Eraković je završio sezonu, Aksel Bakajoko se povredio protiv Milana, a posledice meča u Subotici za vikend osećaju igrač u najboljoj formi Mirko Ivanić i najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku Filipo Falko.

Italijan je na severu zemlje odigrao tek dvadesetak minuta pre nego je bio zamnjen Benom, dok je Ivanić odigrao svih devedeset minuta i postigao izjednačujući gol u 80. minutu.

Međutim, nakon meča se požalio na bolove u ”primicaču”, koji je ubrzo bio prilično natečen, te izvesno neće putovati na revanš u Italiju.

Iako ovo, pored suspenzija odbrambenih igrača iz prve postave Milunovića i Rodića, znači mnogo poteškoća za Dejana Stankovića u sastavljanju tima, portparol kluba iz Ljutice Bogdana nezvanično je demantovao loše prognoze i poručio da će obojca igrati na ”San Siru” u četvrtak.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво