Читај ми!

Stanojevićeva "stotka" protiv Radnika: Čast mi je...

Čast je što sam trener u ovakvoj gromadi od kluba. Brojke su i bitne i nisu bitne, za mene su neke druge stvari bitnije, rekao je trener fudbalera Partizan Aleksandar Stanojević uoči sutrašnje utakmice protiv Radnika, njegove 100. na klupi crno-belih.

"Tumbaković je za naše novije generacije trener svih trenera. Ako pričamo o istoriji trenera Partizana, imate Tumbakovića i sve ostale nas. Da li neko ima 100 ili malo manje ili više, to je nebitno'', rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za medije.

On je dodao da se seća prve utakmice protiv Rada, prvog treninga na Teleoptiku, prvog derbija koji je doneo titulu, prvi izlazak u Evropu i ulazak u Ligu šampiona 2010. godine.

"U Partizanu imamo jednu posebnu emociju i samo to da ste deo ove priče vam daje osećaj pripadnosti. Taj osećaj je važniji od bilo koje brojke. Taj sistem vrednosti želim da prenesem na mlađe generacije", istakao je trener crno-belih.

Uoči utakmice protiv Radnika istakao je da je isto kao i pred svaku drugu.

"Imamo veliki oprez. To je ekipa u naletu, fokusirani smo maksimalno i potpuno spremni smo. Nije lako pobeđivati u nizu, zato imamo veliki respekt za svakog protivnika", poručio je Stanojević.

Utakmica 23. kola Superlige između Partizana i Radnika na programu je u nedelju od 13 sati u Humskoj.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво