Galijani: Bekam želi da ostane u Milanu

Engleski fudbaler Dejvid Bekam želi da ostane u Milanu i nakon što mu 9. marta istekne pozajmica iz Los Anđeles Galaksija, rekao je izvršni direktor italijanskog kluba Adrijano Galijani.

Bekam je u Milan došao na dvomesečnu pozajmicu iz Galaksija kako bi, prema njegovim rečima, ostao u formi i zaradio poziv selektora reprezentacije Engleske Fabija Kapela.

Čelnici Galaksija insistiraju da se 33-godišnji fudbaler vrati u klub u martu, ali Bekam je rekao da bi želeo da ostane na San Siru. Takođe, dodao je da poštuje klub iz Los Anđelesa.

"Probaćemo sve kako bismo zadržali Bekama u timu i mislim da bi i on to želeo. Milan će uraditi sve kako bi Englez ostao i po završetku pozajmice, jer želimo da igra na San Siru do kraja sezone. Možda bismo mogli da mu ponudimo stalan ugovor", rekao je Galijani.  Zimski prelazni rok završio se u ponedeljak.

"Postoji nada, ali ugovori moraju da se poštuju. Ako ljudi iz Galaksija budu želeli da razgovaraju, rado ćemo to učiniti. Ali... oni su u pravu. Bekam mora da se vrati u Ameriku 9. marta. Sada moramo da čekamo", rekao je Galijani.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво