Читај ми!

Veliki udarci za Siti i Lester – De Brujne i Vardi van terena nekoliko sedmica

Ekipe Lestera i Mančester sitija poravnate su na drugom mestu na tabeli Premijer lige, ali u narednim sedmicama neće moći da računaju na najbolje igrače – Džejmija Vardija i Kevina de Brujnea.

Lester igra fantastično ove sezone, ponovo su "lisice" konkurenti za šampionski trofej, ali će nekoliko narednih sedmica biti lišeni usluga Džejmija Vardija.

Reprezentativac Engleske igra fantastično ove sezone, prvi je strelac ekipe sa 11 postignutih golova, ali prenatrpan raspored došao je do izražaja, pa će 34-godišnji napadač morati da se odmori.

Kako je rekao trener "lisica" Brendan Rodžers, Vardi je zakazao operaciju bruha, koja bi trebalo da reši probleme koje napadač već neko vreme vuče sa sobom.

Ekipu Lestera očekuju dueli sa Evertonom, Lidsom, Fulamom, Vulvsima, Liverpulom i Aston Vilom u Premijer ligi, ali i utakmica šesnaestine finale Lige Evrope sa Slavijom iz Praga.

U još većem problemu je Mančester siti, pošto je njihov glavni igrač Kevin de Brujne u utakmici protiv Aston Vile povredio zadnju ložu.

Belgijanac je pokretačka snaga "građana" ove sezone, postigao je tri pogotka uz čak 10 asistencija, pa je jasno da ekipu Pepa Gvardiole očekuje težak period.

Siti je u seriji od devet uzastopnih trijumfa u takmičenju, ali u narednom periodu očekuju ga dueli sa Liverpulom, Totenhemom i Arsenalom, kao i meč osmine finala Lige šampiona sa Borusijom iz Menhengladbaha.

Kako sada stoje stvari, De Brujne će propustiti sve te mečeve, a na teren bi trebalo da se vrati za šest sedmica.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво