Žalba Čelsija zbog crvenog kartona Lamparda

Rukovodstvo engleskog fudbalskog prvoligaša Čelsija podnelo je žalbu nacionalnoj Fudbalskoj federaciji smatrajući da je crveni karton koji je njihov igrač Frenk Lampard dobio u nedelju na utakmici protiv Liverpula, bio prestroga kazna.

Sudija Majk Rajli je pokazao Lampardu crveni karton zbog grubog starta ovog igrača nad Ćavijem Alonsom. Na zvaničnom internet sajtu FA saopšteno je da će se žalba Čelsija uskoro razmatrati.

"Jedino što tražim od rukovodstva FA je da pogledaju snimak utakmice", rekao je trener Čelsija Luis Felipe Skolari.

Odbrambeni igrač Čelsija Žose Bosingva takođe bi mogao da bude kažnjen suspenzijom nakon što čelnici FA pregledaju snimak utakmice.

Portugalski fudbaler je u jednom trenutku zaustavio napad Liverpula tako što je nogom iz sve snage gurnuo u leđa Josija Benajuna, kako bi mu oduzeo loptu, ali sudija taj detalj nije opazio.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи