Milovanović blizu Lansa

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovao je u Francusku na završne pregovore o prelasku u redove tamošnjeg drugoligaša Lansa.

"Francuzi su bili najkonkretniji i kako sada stvari stoje na putu sam da pređem u Lans. Crvena zvezda je moja najveća ljubav i nije lako posle toliko godina napustiti klub. Međutim, profesionalac sam i nekada se moraju donositi odluke koje nemaju mnogo veze sa emocijama", rekao je povremeni srpski reprezentativac.

Milovanović je postigao usmeni dogovo sa predstavnicima Lansa, za koji su prethodne sezone nastupali još dvojica bivših fudbalera Zvezde Milan Biševac i Nenad Kovačević. Biševac je u međuvremenu potpisao za Valensijen.

"Lans je veliki klub, ali je nažalost prošle sezone izgubio status prvoligaša. Jasno mi je stavljeno do znanja da su ambicije Lansa u narednoj sezoni velike. Povratak u elitni rang takmičenja je prioritet", rekao je Milovanović.

"Razgovarao sam i sa Biševcem i Kovačevićem koji su mi takođe mnogo toga lepog rekli o klubu", dodao je Milovanović, koji je za Zvezdu odigrao više od 200 utakmica.

Milovanović će, ako do transfera i dođe, sa Lansom potpisati četvorogodišnji ugovor.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи