Galatasaraj doveo Kjuela

Australijanac Hari Kjuel novi je član turskog prvoligaša Galatasaraja. Kjuel je odlučio da promeni klub jer Liverpul nije želeo da produži ugovor sa ovim fudbalerom. Službena internet stranica Galatasaraja prenosi informaciju da je Kjuel još imao ponude Portsmuta i Rome.

Prethodnih sezona Kjuel je imao problema sa mnogobrojnim povredama. U prethodnih pet godina odigrao je 108 utakmica za Liverpul i postigao 16 golova

30-godišnji fudbaler odlazi u klub sa kojim je jedna od njegovih prethodnih ekipa imala gorko iskustvo. Tokom boravka u Lids junajtedu Kjuel je bio učesnik polufinalnih utakmica UEFA kupa 2000. godine.

U Istambulu je engleski tim poražen ali taj meč će se više pamtiti po smriti dvojice gostujućih navijača koji su izbodeni u neredima na ulicama pored stadiona. Ukupnim rezultatom 4-2 Galatasaraj je prošao u finale. Na revanš utakmici u Lidsu (2-2) Kjuel je dobio crveni karton u sukobu sa Emreom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво