Читај ми!

Stanković: Teška pobeda, ali imali smo kontrolu

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković je konstatovao da je njegov tim izvojevao tešku pobedu u tvrdoj utakmici sa Zlatiborom, a u tome su uspeli jer su rano postigi pogodak. Utakmica je svakako bila neizvesna do samog kraja a glavni teret je ponela odbrana tima.

Fudbaleri Crvene zvezde, savladali su u Užicu ekipu Zlatibora, rezultatom 1:0 u utakmici 17. kola Superlige Srbije, a trener Stanković je konstatovao da je timu nedostajalo više koncentracije.

"Nedostajalo nam je koncentracije, ali je teško bilo posle utakmice sa Hofenhajmom da se danas odigra na visokom nivou. Uz to smo imali i mnogo rotacija. Ne sviđa mi se što smo napravili mnogo neiznuđenih grešaka i što nismo prelomili utakmicu, već je jedan kiks mogao da nas košta bodova", rekao je Stanković.

Svaka čast i za ekipu Zlatibora na tome što su hrabro izašli na teren, ipak mislim da smo imali kontrolu i čestitao bih igračima na novim bodovima, kazao je on.

Zvezdin trener posebno je istakao činjenicu da ekipa na pet poslednjih utakmica, u svim takmičenjima, nije primila gol.

"Odbrambeni igrači su i danas odradili fenomenalan posao. I kada se dese neiznuđene greške, oni to uspevaju zajedno sa Borjanom da zatvore. Moram da istaknem da i željno iščekujem da se momci koji su povređeni što pre oporave, jer nam trebaju svi igrači do kraja polusezone. Ostaje nam da odmorimo do sledećeg meča i da zatvorimo ciklus onako kako dolikuje Zvezdi", istakao je Stanković.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво