Читај ми!

Odlučujući meč za Inter i Real u Ligi šampiona

Fudbaleri Intera domaćini su Realu u četvrtom kolu Lige šampiona u za njih možda odlučujućoj utakmici za opstanak u elitnom takmičenju. Meč na stadionu Đuzepe Meaca počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.

U nastavku četvrtog kola Lige šampiona igra se osam mečeva, a duel Intera i Reljala na stadionu Đuzepe Meaca presudan je za grupu B u kojoj su na vodećim pozicijama Borusija iz Menhengladbaha i Šahtjor ispred večerašnjih rivala.

Posle tri odigrana kola Real ima četiri a Inter dva boda, pa će večerašnja utakmica odlučivati ko od njih ostaje u borbi za prvo mesto u grupi.

Inter je domaćin i imperativ pobede se nameće za tim Antonija Kontea koji neće moći da računa na nekoliko igrača zbog zaraženosti koronavirusom, a među njima je i naš internacionalac Aleksandar Kolarov.

Sa druge strane i Zinedin Zidan ima svoje probleme i veliko je pitanje žoće li u tim uvrstiti Luku Jovića.

Meč Intera i Reala na stadionu Đuzepe Meaca počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво