Adžić: Stevan Reljić poslednje pojačanje

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Ivan Adžić izjavio je da je dolaskom Stevana Reljića iz Rudara iz Pljevalja januarski prelazni rok definitivno završen za beogradsku ekipu.

"Prelazni rok je i definitivno završen, sada mirno čekamo start priprema i nasatavak sezone. Reljić će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka i kao i svi igrači koji su ove zime stigli imaće šansu da dokaže da zaslužuje Zvezdin dres", kazao je Adžić za klupski sajt.

Reljić će potpisati ugovor na tri i po godine, a u petak će zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Zvezde.

"Jedva čekam da obučem dres i da počnem pripreme. Doživeo sam veliku satisfakciju. Kad me je Adžić prvi put pozvao zaista nisam mogao da verujem da će snovi postati stvarnost. Sada moram da pokažem da nisam došao na Marakanu da bih popunjavao broj", naveo je Reljić.

Fudbaleri Crvene zvezde će pripreme za prolećni deo sezone, u kome će pokušati da zadrže prvo mesto na tabeli srpske Jelen Super lige, početi u subotu u Beogradu. Šestorica novih igrača iz zimskog prelaznog roka, prema rečima Adžića, pojačaće konkurenciju na svakoj poziciji.

"Cilj je napraviti konkurenciju od minimum dva igrača na svakoj poziciji. Time se dobija kvalitet i mogućnost da se izdrži ritam sreda - subota, koji nas sve očekuje na proleće zbog priprema reprezentacije za Mondijal", kazao je Adžić i najavio i odlaske pojedinih igrača.

"Igrački kadar će biti na optimalnom broju, po zahtevima šefa struke... Nosioci igre ostaju, tu se javljaju imena jednog ili dva igrača koje traže evropski klubovi. Onima sa manjom minutažom ćemo pomoći da više igraju kao pozajmljeni igrači ili da odu dalje, da budu prodati ali po povoljnim uslovima", naglasio je Adžić.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара