Читај ми!

Stanković: Moglo da bude 2:0 ili 3:0, ne menjam mišljenje o Erakoviću

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kazao je da je njegov tim ima dobre, ali i loše periode u duelu sa Partizanom. "Večiti derbi" u Humskoj završen je nerešeno 1:1, a šampion naše zemlje uspeo je da nadoknadi minus iz rane faze utakmice.

Stanković je naveo da može biti zadovoljan određenim segmentima utakmice, dok ima i onih koji mu se nisu dopali.

"Bilo je momenata u prvom poluvremenu. Dobro je bilo prvih 25 minuta utakmice i prvih 20 u drugom poluvremenu. Posle toga je bio derbi, on uvek nosi nešto svoje. Tvrda, takmičarska, neizvesna utakmica, kakav i treba da bude derbi. Jesmo, poklonili smo prvi gol, ali smo smogli snage da idemo dalje", rekao je Stanković.

On je naveo da mu se nije dopalo što je njegov tim mnogo igrao unazad.

"Ima dosta stvari kojima nisam zadovoljan. Dosta je bilo igre unazad. Verovatno sam derbi vuče odgovornost. Ne mogu da kažem dozu straha. Dosta smo igrali unazad, što nije naša karakteristika. Ali, razumem. Čestitam mojim momcima na bodu. Od 5.minuta smo gubili, moglo je to da bude i 2:0, 3:0, ne daj Bože. Ali dobro su stajali (fudbaleri Zvezde prim. aut) posle toga, imali smo stativu, Dijego glavom krajem prvog poluvremena..."

Stanković je od početka stavio Strahinju Erakovića na mesto štopera, 19-godišnji momak je napravio grešku kod prvog gola, ali strateg Zvezde veruje u svog izabranika.

"Posle toga mi je delovao okej. Na greškama se uči, mlad je, to može samo da mu bude škola. Ne menjam mišljenje, on je momak koji može da igra za Crvenu zvezdu i koji će igrati za Crvenu zvezdu", zaključio je Stanković.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво