Bogunović u Kadizu

Miloš Bogunović pozajmljen španskom Kadizu, engleski premijerligaš Birmingem sve bliži srpskom reprezentativcu Radosavu Petroviću to su makar trećeg dana prelaznog roka vesti iz Partizana.

Hitronogi napadač će za Kadiz igrati šest meseci kao pozajmljen igrač, a ako ispuni očekivanja postoji mogućnost da Španci na leto otkupe ugovor.

"U ponedeljak putujem u Španiju. Očekuju me lekarski pregledi i ako sve bude u redu saradnja će biti ozvaničena", reako je Bogunović za "Sportski žurnal".

Bogunović je u Partizan stigao iz Rada 2008. godine.

Još jedan fudbaler koji bi uskoro mogao da napusti Humsku je Radosav Petrović. Reprezentativac Srbije iz dana u dan sve je bližu Birmingemu.

Engleski klub ovlastio je menadžersku agenciju iz Švajcarske da u njegovo ime pregovara sa čelnicima srpskog šampiona.

Razgovori bi trebalo da počnu tokom sledeće nedelje. Petrović ima ugovor sa Partizanom do 2013. godine, a procenjuje se da trenutno vredi između dva i tri miliona funti.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво