Luka Jović na izlaznim vratima Reala

Srpski napadač Luka Jović i španski gigant Real Madrid verovatno neće zajedno ući u novu sezonu, pošto je trener Zinedin Zidan poručio Srbinu da bi bilo bolje da pronađe klub gde će igrati standardno.

Luka Jović došao je u Real Madrid prošlog leta kao mlada zvezda koja bi trebalo da pomogne  Karimu Benzemi u napadu i to za čak 60 miliona evra.

Četrnaest meseci kasnije on je u San Sebastijan na utakmicu protiv Real Sosijedada otišao znajući da Zinedin Zidan ne računa na njega ove sezone.

Kako prenosi španska ”Marka”, Francuz je od Jovića zatražio da pronađe tim koji će otići na pozajmicu i dobiti više vremena za igranje.

Neki veruju da srpski napadač nije uspeo da se prilagodi u Realu zbog svoje introvertne prirode, dok drugi ističu da on prosto nije spreman da bude starter u tako velikom evropskom klubu.

Kako se navodi, uprava ”kraljevskog kluba” je prihvatila Zidanovu ideju i uvereni su da Jović može ponovo da pokaže tragove igrača zbog kojeg su potrošili veliki novac u transferu iz Frankfurta.

Međutim, dodaje se da njegova situacija nije ni malo jednostavna, jer su nastupi prošle sezone bili ispod nivoa i dogovor o pozjamici neće biti lako postići.

U međuvremenu, Zidan ima na raspolaganju četiri napadača, ali samo Benzema ima sigurno mesto u prvih 11.

Real Madrid je nekoliko puta pokušavao da ”udomi” i Marijana Dijaza, a očekuje i odlazak Borhe Majorala uprkos tome što je i on otputovao u San Sebastijan.

Zidan je pre meča sa Baskijcima novinarima rekao da bi svašta moglo da se dogoditi u finišu prelaznog roka, koji traje do 5. oktobra, te valja očekivati nove transfere i promocije na stadionu ”Santijago Bernabeu”.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво