Читај ми!

Zvezdi potrebna sreća na žrebu, težak put za Partizan i Vojvodinu

Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina saznaće potencijalne rivale za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope na žrebu u Nionu. Crveno-beli su ispadanjem iz Lige šampiona ostali na mogućnosti da se plasiraju u drugo po jačini evropsko takmičenje, dok će Partizan i Vojvodina prvo morati da odigraju mečeve trećeg kola kvalifikacija. Žreb u Nionu na programu je od 14 časova.

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je listu potencijalnih rivala u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Srpski šampion ispao je u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona i imaće priliku da dođe do drugog po jačini evropskog takmičenja, ali će mu biti potrebno i sreće prilikom izvlačenja kuglica.

Crveno-beli saznali su listu potencijalnih protivnika pošto je Uefa skratila spisak i na njemu ima nekoliko veoma zvučnih imena i teških protivnika.

Ovo su potencijalni rivali Crvene zvezde: Ludogorec, pobednik meča Sarajevo – Budućnost Podgorica, bolji iz meča "trougla" Riga – Tre Fiori/Seltik i bolji iz susreta Ararat Jermenija – Celje.

Partizan je teškom mukom došao do trijumfa nad Sfintulom u Moldaviji i obezbedio duel sa belgijskim predstavnikom, ekipom Šarlroe.

U slučaju trijumfa nad Belgijancima, ovo će biti potencijalni rivali crno-belih: Apolon Limasol/Leh Poznanj, Granada/Lokomotiva Tbilisi, Sent Galen/AEK.

Vojvodina, treći srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ima težak zadatak jer je očekuje okršaj sa Standardom iz Liježa. Ovo su ekipe protiv kojih će možda igrati Vojvodina, ukoliko savladaju Standard: Rostov/Makabi Haifa, Viljem Drugi/Rendžers i Fehervar/Rems.

Utakmice 3. kola kvalifikacija igraju se 24. septembra, a mečevi plej-ofa, u kojem će takođe biti igran samo po jedan meč, zakazani su za 1. oktobar.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво