Читај ми!

Stanković: Protiv Omonije u najjačem sastavu

Svi igrači koji su imali probleme sa lakšim povredama su ozdravili, na našu sreću i sutra ćemo izaći u najboljem sastavu koji imamo, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković. Duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Omonije i Zvezde igra se u sredu od 17.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

Stanković je na konferenciji za medije u Nikoziji istakao da, pošto se igra samo jedna utakmica, uz to u gostima sigurno neće kalkulisati.

"Temperatura je velika i to će sigurno biti važan faktor, ali kako je nama, tako je i njima. Imamo istorijsku priliku da četvrtu godinu zaredom igramo grupnu fazu u evropskim takmičenjima i svesni smo toga. Daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Stanković.

Analizirao je pažljivo Stanković ekipu Omonije.

"Iskusni su i svakom trenutku znaju šta da rade sa loptom i bez nje. Proučavali smo ih, i odlično funkcionišu timski, iako imaju kvalitetne pojedince. Zaista su grupa na terenu. Znamo njihove vrline i mane i spremni smo za sutrašnji meč", zaključio je Stanković.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Omonije i Crvene zvezde igra se u sredu od 17 sati. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво