Читај ми!

Javor zaustavio Vojvodinu, nova pobeda Mladosti

Fudbaleri Javora savladali su Vojvodinu u Ivanjici sa 2:1 i naneli joj prvi poraz u novoj sezoni u meču sedmog kola. Mladost je zabeležila petu pobedu u šampionatu. Zlatibor stigao do boda u Kruševcu. Remi Proletera i Mačve.

Javor je zabeležio novu pobedu i to protiv, do sada, neporažene ekipe Nenada Lalatovića. Domaćin je bio bolji, došao do dva gola prednosti. Vojvodina je u finišu susreta uspela da ublaži poraz, ali nije bilo vremena da stigne do boda. Sada je Crvena zvezda jedini neporaženi tim u šampionatu.

Javor je poveo u 33. minutu preko Piščevića. Pri ovom rezultatu otišlo se na odmor. U 61. minutu Luković je povisio na 2:0. Počasni pogodak za Vojvodinu psotigao je Bojić u šestoj minuti nadoknade.

Mladost je posle preokreta stigla do nove pobede. Zličić je doveo goste u vođstvo u 17. minutu. Deseet munuta kasnije Satara je doneo domaćinu Mladosti izjednačenje. Konačan rezultat postavio je Bojović u 88. minutu iz penala.

Superliga Srbije, sedmo kolo:

Petak:
Čukarički - Crvena zvezda 1:3

Subota:
Voždovac - Metalac 4:0
Spartak - Novi Pazar 1:1
TSC - Radnički Niš 1:3
Radnik - Inđija 0:2
Partizan - Rad 3:0

Nedelja:
Javor - Vojvodina 2:1
Mladost - Bačka 2:1
Napredak - Zlatibor 1:1
Proleter - Mačva 0:0

Tabela: Crvena zvezda 21, Spartak 16, Partizan 15, Radnički 15, Mladost 15, Čukarički 14, Vojvodina 14, Javor 12, Voždovac 10, Inđija 9, Proleter 9, TSC 8, Metalac 8, Novi Pazar 6, Bačka 5, Mačva 5, Zlatibor 5, Radnik 4, Napredak 4, Rad 3.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво