Sudije Đurđević i Ristić pozitivni na koronavirus

Fudbalske sudije Dalibor Đurđević i Milovan Ristić zaraženi su korona virusom i nalaze se u izolaciji u Saudijskoj Arabiji.

Vest je stigla iz FSS, naime na sajtu saveza izvršeno je predelegiranje sudija pomoćnika za utakmicu Javor - Vojvodina za koju su prvobitno bili delegirani Đurđević i Ristić dvojac naših najboljih mahača u istoriji.

Tragom te vesti pozvali smo gospodina Đurđevića da vidimo šta je razlog njihove zamene i on nam je saopštio lošu vest.

"Nažalost nakon završetka prvenstva Saudijske arabije u sredu smo testirani PCR testom zbog puta nazad u Srbiju, taj test je bio pozitivan, radili smo i drugi kontrolni test čiji je rezultat takođe pozitivan i sada se nalazimo u izolaciji."

"O nama brine medicinski tim Minastarstva zdravlja Saudiske Arabije i ljudi iz Saudiskog fudbalskog saveza."

"Takođe naš Ambasador gospodin Jusufspahić ponudio je svu potrebnu pomoc. Za sada se osećsmo dobro, nemamo nikakvih simtoma i sve je u najboljem redu. Testirani smo 4 puta za ovih mesec dana provedenih u Arabiji ali nažalost eto na kraju nas je ipak virus " našao". Nadamo se da će sve vrlo brzo proći i da ćemo se uskoro vratiti na naše terene", rekao je Đirđević.

Podsetimo, naše najbolje sudije su bile angazovane sa najboljim svetskim sudijama za poslednjih 4 kola Saudiskog prvenstva koje je do zadnjeg minuta bilo neizvesno da je bukvalno svaki gol odlučivao.

Đurđević i Ristić su sudili na pet utakmica, kao i uvek bili na najvišem nivou. Nadamo se da će se brzo oporaviti i vratiti na srpske terene baš kada srpskom uzavrelom fudbalu i trebaju, za „večiti" derbi , gde su neizostavan činilac.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво