Читај ми!

Sanogo i Zvezda se izvinili Dociću

Kapiten Čukaričkog Marko Docić teže je povređen u 62. minutu duela sa Crvenom zvezdom posle neopreznog starta Sekua Sanoga koji se odmah izvinio zbog neopreznosti. Posle utakmice i crveno-beli su svoje izvinjenje istakli na društvenim mrežama uz želju za što brži oporavak Docića.

Crvena zvezda je slavila u 7. kolu Superlige na Banovom brdu protiv Čukaričkog (3:1), a povremeni reprezentativac Obale Slonovače Sekua Sanogo neopreznim startom je izazvao povredu Marka Docića posle koje je iznet sa terena.

Zvezdin vezista je odmah posle utakmice uputio izvinjenje kapitenu rivala i dodao kako mu nije bila namera da ga povredi.

„Žao mi je zbog povrede Docića. Prilikom izbijanja lopte, noga mi je produžila, nisam mogao da je zaustavim i zaista nisam imao nameru da ga udarim ili da dođe do bilo kakvog kontakta između nas dvojice. Stvarno saosećam sa Docićem i želim mu što brži i uspešniji oporavak i ovom prilikom mu upućujem najiskrenije moguće izvinjenje zbog starta, koji ponavljam, nije bio moja namera.", rekao je Sanogo.

I Crvena zvezda je na društvenim mrežama uputula izvinjenje kapitenu Čukaričkog uz želju za što brži i uspešniji oporavak.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво