Stanković: Pozitivno čudna utakmica, brz oporavak Dociću

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede protiv Čukaričkog na Banovom brdu, čestitao rivalima i posebno istakao da je utakmica bila pozitivno čudna.

Sigurnom i efikasnom igrom igrači Crvene zvezde savladali su Čukarički na Banovom Brdu sa 3:1 i tako napravili lepu uvertiru pred najvažniju utakmicu sezone protiv Omonije na Kipru.

"Morali smo da se vratimo u ritam posle reprezentativne pauze. Koliko god pričao sa igračima da je svaka sledeća utakmica najvažnija, opet, postoji pritisak, sigurno su mislili o Omoniji, koja nam je najvažnija utakmica u sezoni do sada. Čestitam Čukaričkom, mogli su da daju još golova. Za mene je ovo bila pozitivno čudna utakmica, ali lepo je nadigravati se i igrati fudbal.", rekao je Stanković.

On je poželeo brz oporavak kapitenju Čukaričkog Marku Dociću.

"Prva misao mi ide ka njemu. Želim mu brz oporavak. Fenomenalan momak, duša od čoveka i veliki igrač. Nadam se da povreda nije najteža moguća i zaista želim da se što pre vrati na teren".

Zvezdin trener, koji je danas proslavio 42. rođendan, prokomentarisao je i debi Italijana Dijega Falčinelija.

"Iz aviona je izašao na teren, što se žargonski kaže. Ovo je bio veoma emotivan dan za njega. Igrao je deset minuta, premalo za ozbiljnu analizu. Bilo mi je bitno da oseti teren, grupu i Crvenu zvezdu, da bude svestan za koga igra", istakao je Stanković.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво