Ko će na megdan moćnom Bajernu - Mančester siti ili Lion

U četvrtfinalu Lige šampiona sastaju se Mančester siti i Lion. Meč u Lisabonu počinje u 21 sat, a možete ga gledati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok utakmice i promene rezutlata možete pratiti na našem portalu.

Siti je ove godine u neugodnoj poziciji. Trofej Lige šampiona, koji je glavni cilj "građana" poslednjih godina, ove predstavlja jedini spas za sezonu.

Titula u Premijer ligi je izgubljena pre nekoliko meseci, pa je Pep Gvardiola imao sasvim dovoljno vremena da našteluje ekipu za Ligu šampiona.

Nisu "građani" imali mnogo muka ni u grupi niti u prošlom kolu takmičenja, sa madridskim Realom, a sada, bar na papiru, imaju lakšeg protivnika.

Ipak, Lion nipošto ne treba unapred otpisati. Ekipa koja je izbacila jedan Juventus, u prošlom kolu, zahteva oprez i poštovanje.

"Gledali smo utakmicu sa Juventusom, kao i još neke koje su igrali u prvenstvu. Organizovani su, agresivni, veoma brzi. Ovo je četvrtfinale, neće biti lako", rekao je Gvardiola.

Lion je pomrsio račune već jednom favoritu, ostaje da se vidi ima li snage da ponovi podvig. 

Pobednik ovog duela u polufinalu će igrati protiv Bajerna, koji je ponizio Barselonu u četvrtini finala.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво