Sabo: Ako damo maksimum, pobedićemo Rad

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Zoltan Sabo nada se da će njegov tim protiv Rada u drugom kolu Superlige prikazati istu igru kao i u prethodnom susretu sa Vojvodinom. TSC će gostovati u sredu od 19 sati na stadionu Rada na Banjici.

Trener TSC-a Zoltan Sabo zadovoljan je igrom tima u prvom kolu u remiju sa Vojvodinom i očekuje da će njegov tim nastaviti u dobrom ritmu i u meču sa Radom.

"Kada bismo mogli da prenesemo to drugo poluvreme iz prvog kola na svih 90 minuta protiv Rada, onda bismo se mogli nadati pobedi", rekao je Sabo.

On je dodao da je Rad ekipa dosta promenila sastav u odnosu na prošli sezonu, te da je sastavljena od mladih igrača, ambicioznih, brzih, motivisanih.

"Ipak, mi se pitamo, nadam se da ćemo pobediti, mada stvarno očekujem jednu tešku utakmicu jer i mi još nismo uhvatili onaj pravi prvenstveni ritam", rekao je Sabo.

Levi bek Nemanja Petrović, koji je baš iz Rada došao u TSC, istakao je da će dati sve od sebe da doprinese svojoj novoj ekipi.

"Očekujem jak otpor Rada, imaju novog trenera i dosta novih igrača, ali verujem da ćemo pobediti i doneti tri boda u Bačku Topolu", kazao je Petrović.

Napadač Nenad Lukić rekao je da se nada da će tim nastaviti sa istim igrama i da će ponoviti izdanje iz većeg dela meča sa Vojvodinom i da u tom slučaju pobeda neće doći u pitanje.

"Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Rada, ali moramo to da pokažemo na terenu. Danas je fudbal jako izjednačen i ako ne date 100 posto nećete pobediti nikog. Na nama je da odigramo maksimalno angažovano od prvog minuta i da se vratimo sa prvom pobedom u novoj sezoni", rekao je Lukić, koji se osvrnuo na dodelu nagrade za najbolje strelce prošle sezone za njega i Vladimira Silađija.

"To je podatak za respekt, koji pokazuje i kako TSC igra, napadački, sa mnogo golova. Tako smo počeli i u prvoj utakmici i verujem da ćemo tako i nastaviti", rekao je Lukić, koji je, kao i Silađi, bio strelac i na meču prvog kola.

Utakmica između fudbalera Rad i TSC igra se u sredu od 19 sati na stadionu Rada na Banjici.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво