Milošević: Da pobedimo Spartak i prebacimo fokus na Kup

Trener fudabaler Partizana Savo Milošević izjavio je da će za njegov tim meč sa subotičkim Spartakom biti veoma važan jer pobedom može i teoretski da obezbedi drugi mesto i prebaci fokus na Kup. Fudbaleri Partizana i Spartaka odmeriće snage u 28. kolu Superlige Srbije u utakmici koja se igra u petak od 16.30 u Subotici.

Trener Partizana Savo Milošević je istakao da su u timu svi fokusirani na nastavak Superlige Srbije u duelu sa Spartakom, ali je to preduslov i za predstojeće polufinale Kupa Srbije koje će biti novi derbi večitih rivala.

"Još jedna utakmica u nizu, već polako hvatamo ritam i za nas jako bitna utakmica. Sa eventualnom pobedom sutra, praktično bismo došli na korak do tog drugog mesta i to možemo da arhiviramo a da ceo fokus možemo da prebacimo na Kup. Stalo nam je da sutra pobedimo.", rekao je Milošević na konferenciji u Humskoj.

Milošević je istakao da su svi igrači u dobrom stanju i da nema problema sa povredama, kao i da će Sejduba Suma biti u konkurenciji za sutrašnji tim.

"Mi smo ove godine uspevali da izlazimo na kraj sa Spartakom relativno lako, ali to treba da bude opomena da je teško dobijati jednu ekipu više puta i da moramo da budemo obazrivi. To je ekipa koja ima zavidan kvalitet koji je pokazala u ligi, u gornjem delu tabele je, ekipa vredna poštovanja. Mi smo tim koji kada se malo opusti, automatski ima problem da završi utakmicu. Apelujem na igrače da moraju da drže koncentraciju svih 90 minuta.", zaključio Milošević.

Utakmica 28. kola Superlige između Spartaka i Partizana igra se sutra od 16.30 u Subotici.

Žreb za polufinalne mečeve Kupa Srbije odlučio je da fudbaleri Partizana, koji su branioci trofeja, u polufinalu dočekaju Crvenu zvezdu 10. juna.

Predstavnik Partizana na žrebu za polufinale Kupa Srbije Milan Milijaš izrazio je zadovoljstvo što će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu u Humskoj.

"Veliko zadovoljstvo što će se derbi konačno igrati na stadionu Partizana. Verujte, bilo koju ekipu da smo izvukli odgovor bi bio identičan, nema lakih protivnika i nema lakih utakmica", rekao je Milijaš novinarima posle žreba.
 

 

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво