Savić: Uželeo sam se "Marakane", Zvezda je "bolest kojoj nema leka"

Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika.

"Sada sam u Beogradu pošto je sezona na Kipru završena, ali iskren da budem, jedva sam čekao da se Superliga nastavi. Uželeo sam se pravog fudbala, naše Zvezde i atmosfere koju samo na Marakani možemo videti. Jedva čekam i meč protiv Radnika, očekujem da će biti mnogo navijača i fenomenalna atmosfera", rekao je Savić.

Sadašnji defanzivac kiparskog APOEL-a ističe da je Kup utakmica u Indiji bila pravi primer.

"Pogledajte samo koliko su se ljudi uželeli fudbala, u Inđiji je naša tribina praktično bila krcata po pravom pljusku i niko nije razmišljao da se pomeri. Svi su jedva čekali da Zvezda ponovo zaigra i da svi zajedno gledamo naš tim. Tako je i sa mnom, ne mogu da dočekam subotu i 19 sati da bih ponovo sa drugarima bodrio Zvezdu. Naravno ne sumnjam u rezultatski uspeh."

Za Savića Zvezda je uvek posebna emocija.

"Ona je za mene prva i najveća ljubav i bez nje se ne može. To je 'bolest kojoj nema leka'. Tri meseca niko nije gledao Zvezdu u Srbiji i na našoj Marakani. Siguran sam da će svi zvezdaši krenuti put našeg stadiona u subotu. Moje mesto se zna, jer je to sveto mesto za svakog navijača", istakao je Savić.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво