Prvog dana prodato 4.000 ulaznica za meč Zvezda – Radnik

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio da je za utakmicu protiv Radnika, prvu posle pandemije koronavirusa na stadionu Rajko Mitić, prodato 4.000 ulaznica preko interneta. Sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe.

Crveno-beli su ranije saopštili da će za ovu utakmicu biti štampano 24.500 ulaznica po simboličnoj ceni od 75 dinara. Preko interneta do sada je prodato 4000 ulaznica, a sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

Crveno-beli napominju da će na ovom meču važiti sezonske ulaznice, ali pozivaju i i "sezonce" da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična.

Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije.

Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadaju da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što se očekuje u meču protiv Radnika.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво