FSS: Slobodna mesta u Superligi na osnovu finansija

Fudbalski savez Srbije zvanično je doneo kriterijume za popunjavanje najviših rangova takmičenja, a glavni kriterijum biće finansije. Superliga i Prva liga Srbije igratće u skraćenom formatu od 30. maja do 20. juna, dok se i dalje čeka potvrda sistema takmičenja za narednu sezonu.

Još nije doneta odluka koliko će klubova naredne sezone imati Superliga, ali kako je objavljeno, eventualna slobodna mesta popunjavaće se na osnovu najbolje finansijske ponude, odnosno sume koju je klub spreman da plati kako bi stekao pravo da se takmiči u konkretnoj ligi.

"U slučaju da je nedovoljan broj klubova podneo ponudu, popupnjavanje slobodnih mesta biće doneto uzimajući u obzir interes nesmetanog odvijanja konkretnog fudbalskog takmičenja i interes razvoja fudbala u lokalnoj samoupravi sa čije teritorije dolaze klubovi", objavljeno je u zvaničnom glasniku FS S "Fudbal".

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je prošle nedelje odluku da će se Superliga i Prva liga Srbije igrati u skraćenom formatu od 30. maja do 20. juna, dok se i dalje čeka potvrda sistema takmičenja za narednu sezonu. Odluka će biti objavljena posle dodatnih konsultacija sa timovima iz prva dva ranga srpskog fudbala.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво