Ko šta radi – Mesi demantuje medije

Verovatno najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi na meti je novinskih članaka i spekulacija, kada su razne teme u pitanju. Argentinac tokom epidemije koronavirusa vreme provodi demantujući informacije da je platio kauciju za Dinjovu slobodu, kao i da prelazi u Inter.

Mesi, kao i ceo fudbalski klub Barselona, nalazi se u karantinu, odolevajući epidemiji koronavirusa. Ipak, Argentinac, kao jedan od najboljih fudbalera sveta, ima pune ruke posla kada je komunikacija sa novinarima u pitanju.

Ronaldinjo je konačno napustio zatvor u Asunsionu, a španski mediji provukli su informaciju da je kaucija plaćena iz Barselone, pa je "najsumnjiviji" bio upravo Mesi, koji je veliki prijatelj sa Dinjom, a neki veruju da mu je Brazilac u nekom smislu i uzor.

Ipak, Mesi je takve informacije demantovao na svom Instagram nalogu.

U poslednjih par dana pojavila se i informacija da bi Mesi mogao da napusti "Blaugranu" i preseli se u Inter, što se nadovezalo na izjavu Masima Moratija, čelnika nero-azura, da "nije nemoguće" da vidi Argentinca u svojim redovima.

Cela priča dobila je na snazi zbog činjenice da Mesi još nije produžio važeći ugovor sa katalonskim klubom.

Međutim, i ovu informaciju demantovao je sam Mesi i javno kritikovao argentinski tabloid TNT sport onlajn, od kojeg, kako kaže, potiču sve neistine.

"Hvala Bogu pa im više niko ne veruje", napisao je Mesi.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво