Milijaš: Antić se nije bavio fudbalom, on je živeo fudbal

Nenad Milijaš gubitak mentora Radomira Antića nije mogao rečima da opiše. Dugo je radio i živeo sa njim i svaki trenutak proveden sa Misterom smatra neprocenjivim iskustvom.

„Nakon sinoćnjeg saznanja da nas je napustio Mister, ostao sam bez teksta, jer stvarno ne postoje reči kojima bih objasnio bol koju sam osetio u tom trenutku."

„Radomir Antić je neko ko je doveo mene u A reprezentaciju, da debitujem. Posle toga sam imao priliku da sarađujemo, čak i da živim sa njim u Kini. Stvarno, svaki minut vremena proveden sa njim je bio dragocen za mene. Mnoge stvari sam naučio od njega, i prosto to je bio čovek koji zrači harizmom. Mnogo je bilo lepo provoditi vreme sa njim. Jako mi je teško da sada pričam o svim tim stvarima."

„Mister je neko ko se nije bavio fudbalom, on je prosto živeo fudbal. Za njega je fudbal bio deo života. Uvek je bilo tri televizora, tri utakmice. Fudbal uz porodicu. Porodica je bila nešto njemu najbitnije. Gospođa Vera najbitnija, sin i ćerka i unuci naravno. On je pokušavao da prenese svima nama da je porodica stub svega i da to treba čuvati i da je to nešto najbitnije u životu", zaključio je Milijaš.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво