Sitijeva pobeda u Madridu, Lion savladao Juve u Francuskoj

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Real u Madridu sa 2:1 nakon preokreta u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Lion je na svom terenu savladao Juventus sa 1:0.

Fudbaleri Liona na svom terenu su pobedili Juventus, i sa golom prednosti dočekuju revanš u Torinu.

Neverovatan meč odigran je u Madridu, gde je Real uspeo da ispusti prednost i izgubi meč od Mančester sitija.

Revanš mečevi u Torinu, odnosno Mančesteru, igraju se 17. marta. 

Ovako je proteklo veče u Ligi šampiona: 

22.53 – Lion je savladao Juventus sa 1:0.

22.51 – Kraj meča na "Santjago Bernabeu", Siti je savladao Real sa 2:1.

22.43 – Serhio Ramos u 86. minutu dobija crveni karton. Real gubi loptu na svojoj polovini, Žezus izbija sam pred gol, ali ga van šesnaesterca kao poslednji igrač odbrane obara Ramos.

22.41 – GOL! Siti dolazi do preokreta u 83. minutu. Kevin De Brujne materijalizuje najstrožu kaznu i sa bele tačke dovodi Siti u vođstvo od 2:1.

22.40 – Penal za Siti, Sterling je oboren u šesanestercu, Karvahal je nespretno reagovao.

22.35 – GOL! Siti dolazi do izjednačenja u 78. minutu. De Brujne je nekako uspeo da centrira sa leve strane u peterac Reala, a tamo glavom loptu u mrežu sprovodi Žezus. Real se žalio na faul u napadu Brazilca pri skoku sa Ramosem, ali sudija Orsato i VAR tehnologija nisu delili to mišljenje.

22.17 – GOL! Real vodi od 60. minuta, Isko postiže gol. Rodri i Otamendi gube loptu na svojoj polovini, što koristi Vinisijus, koji proigrava potpuno samog Iska na drugoj stativi.

22.14 – Kakvu šansu za gol u 57. minutu propušta Rijad Marez. Odlično je Alžirac umakao odbrani i prevario ofsajd zamku, izbio pred Kurtou, koji mu brani udarac iskosa.

22.07 – Siti ponovo preti, ovoga puta Marez je šutirao malo pored gola domaće ekipe.

22.03 – Nastavljeni su susreti...

21.48 – Kraj prvog poluvremena na obe utakmice. Real i Siti u prvih 45 minuta nisu postizali golove, dok Lion vodi protiv Juventusa sa 1:0.

21.46 – Siti je najbliži golu bio u nadoknadi prvog poluvremena. Ponovo je Žezus bio u prilici, ovoga puta je šutirao nakon što je nespretno reagovao Kurtoa, ali su sa gol linije intervenisao Kazemiro.

21.31 – GOL! Lion vodi protiv Juventusa u 32. minutu. Tusar je strelac za domaću ekipu. Odlično je probio Uar po levoj strani, pronašao Tusara, koji je odlično reagovao i zatresao mrežu rivala.

21.30 – Veliku priliku propušta Real u 30. minutu, Ederson je odbranio udarac Benzeme.

21.20 – U istom minutu, dogodile su se najbolje šanse na oba meča. Siti je bio blizu gola u Madridu u 21. minutu, ali je udarac Žezusa sa par metara odbranio Kurtoa. Napadač Liona Toko Ekambi pogodio je prečku nakon kornera protiv Juventusa.

20.59 – Počeli su susreti u Madridu i Lionu...

20.07 - Zna se i ko će na teren u Francuskoj...

20.05 - Poznati su sastavi ekipa u Madridu...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво