Ulaznice za "večiti derbi" u prodaji od srede

Prodaja ulaznica za 162. "večiti derbi" počinje u sredu, objavio je domaćin utakmice Crvena zvezda. Karte za južnu tribinu prodavaće se na stadionu Partizana, sve ostale na blagajni "Rajka Mitića".

Ulaznice za severnu i južnu tribinu stadiona "Rajko Mitić" prodavaće se po ceni od 500 dinara, karta za Istok koštaće 800 i 1.000 dinara, za Zapad 1.200, dok će naskuplje biti VIP ulaznice – od 1.500 do 4.000 dinara.

Prodaja karata za 162. derbi dva naša najveća i najtrofejnija kluba počeće u sredu na blagajni na stadionu Zvezde, dok će se ulaznice za južnu tribinu, na kojoj će biti gostujući navijači, prodavati na blagajni stadiona Partizana.

Radno vreme blagajne je svakim danom od srede do nedelje od 10.00 do 18.00 časova.

Prvi ovogodišnji derbi na programu je u nedelju 1. marta od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda je prva na tabeli Linglong Superlige sa 61 osvojenim bodom, 13 više od drugoplasiranog Partizana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво