Mateu Lahoz sudi El Klasiko

Jedan od najboljih španskih sudija Mateu Lahoz sudiće veliki derbi između Reala i Barselone, koji je na programu u nedelju 1. marta.

Duel između dva najbolja španska kluba mogao bi da bude odlučujući u borbi za šampionsku titulu, a glavni sudija meča biće Mateu Lahoz.

Real je izgubio od Levantea u poslednjem kolu, dok je Barselona trijumfovala nad Eibarom i vratila se na prvo mesto na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na "kraljevski" klub.

U Realu su imali zamerke na suđenje u predgrađu Valensije, pa je Lahozu poveren težak zadatak da izađe na kraj sa uzavrelim strastima, a meč bi mogao da ima posebnu težinu, vrednu titule, ukoliko Barselona izađe kao pobednik.

Lahoz je već četiri puta sudio u velikom derbiju, ali samo jednom u šampionatu Španije – u sezoni 2014/15 kada je Barsa na Kamp Nou slavila 2:1.

U ostalim mečevima Real je imao više uspeha – pobeda od 2:1 u finalu Superkupa 2012. godine, pobeda istim rezultatom u finlu Kupa kralja 2014. godine, kao i remi 1:1 u polufinalu prošlogodišnjeg Kupa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво