Stanković: Moramo bolje, treba imati "onu stvar"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zahvalio se navijačima koji su došli da podrže ekipu u pobedi protiv Vojvodine 2:0 i uveličaju njegov trenerski debi na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je savladala Vojvodinu sa 2:0, ali Stanković nije u potpunosti bio zadovoljan prikazanom igrom.

"Hvala ovim momcima koji su došli u ovako velikom broju i navijali za nas 90 minuta. Moram da se zahvalim svim 'Delijama', oni su bili najbolji deo nas. Što se tiče igre, moramo puno bolje, ima dosta toga da se popravi. Sa strahom se ne igra fudbal, treba imati hrabrosti i treba imati 'onu stvar' kad se izađe na punu Marakanu", rekao je Stanković.

On je iskoristio priliku da pohvali mladog Veljka Nikolića.

"Što se nas tiče, ne može jedan igrač od 20 godina da nosi ekipu. Mislim na Veljka Nikolića kome čestitam. Ostali moraju još puno da rade i da treniraju da bi bili na nivou koji ja očekujem", poručio je Stanković.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво