Morinjo: Izgubili smo 1:0, a ne 10:0

Menadžer Totenhema Žoze Morinjo nije bio razočaran nakon poraza od Lajpciga. Njegova ekipa je u Londonu poražena rezultatom 1:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Iskusni portugalski stručnjak može da bude zadovoljan što "pevci" nisu ubedljivije poraženi, ali i igrom pruženom u poslednjih 20 minuta meča.

"Hajde, molim vas, šta mislite pod tim 'pravi Sparsi'?", odgovorio je Morinjo na pitanje da li je njegova ekipa igrala kako treba u poslednjem delu meča, pa nastavio:

"Hajde da budemo verni našim momcima i kažemo da su dali sve od sebe."

Morinjo veruje da njegova ekipa može do preokreta u Nemačkoj.

"Rezultat – 1:0 je 1:0, nije 10:0. Utakmica je otvorena, jednostavno je. Ne bismo bili prvi tim koji je izgubio 1:0 kod kuće, a onda pobedio u gostima. Zašto to ne bismo uradili?", upitao je Morinjo.

Totenhem je u meč sa Lajpcigom ušao sa velikim brojem problema, pošto je bez dva najbolja napadača – Harija Kejna Hjon-Min Sona.

Lukaš Moura je bio najistureniji u sredu uveče, a na klupi je kao zamenu imao samo Erika Lamelu.

"Lamela nije trenirao jednom sa ekipom (u poslednjem periodu). To je igrač kojeg ste videli na terenu poslednjih 20 minuta. Lukas i Bergvajn su bili veoma umorni, a to su jedini igrači koji će u nedelju moći da nam igraju (protiv Čelsija u Premijer ligi). Ono što mi uliva nadu je dobra atmosfera i mentalitet mojih igrača", jasan je bio "Posebni".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво