Odgovor Sitija na Uefinu kaznu: Optužbe nisu istina

Izvršni direktor Mančester sitija Feran Sorijano rekao je da optužbe Uefe da je klub ozbiljno kršio pravila licenciranja i finansijskog fer-pleja nisu istinite, kao i da će učiniti sve da to i dokaže. Siti najavio žalbu Sudu za sportsku arbitražu.

Mančester siti je kažnjen novačno sa 30 miliona evra, kao i sa dve godine zabrane igranja u Uefinim takmičenjima, ali u klubu sa "Etihada" tvrde da su optužbe lažne.

"Navijači mogu da budu sigurni u dve stvari. Prva je da su optužbe neistinite, druga da će klub uraditi sve što je potrebo da to i dokaže", rekao je izvršni direktor građana Feran Sorijano.

Sorijano je istakao da su računi "građana" često proveravani i da je "sve čisto".

"Mi smo stabilan i profitabilan klub, nemamo dugova. Tražimo sada rešavanje procesa na fer način i nadam se da ce sve biti gotovo pre leta, a do tada idemo svojim uobičajenim putem. Pep Gvardiola je upoznat o svemu, ali on i ekipa su koncentrisani na utakmice", zaključio je Sorijano.

Odluka nije konačna, pošto Siti ima pravo žalbe, a očekuje se da konačnu reč da Sud za sportsku arbitražu u Lozani kojem će "građani" uložiti žalbu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво