Gvardiola ne napušta brod koji tone, namerava da ostane u Sitiju

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola, uprkos kazni koju je Uefa odredila englskom klubu, ne želi da napusti "Etihad", prenose ostrvski mediji.

Uefa je kaznila Mančester siti sa dve godine izuzeća iz evropskih takmičenja zbog kršenja pravila o finansijskom fer pleju, ali Pep Gvardiola ne želi da napusti brod koji tone.

Navodno, Španac je rekao bliskim prijateljima da ne namerava da okonča saradnju sa "građanima", iako su za Pepove usluge zainteresovani brojni evropski klubovi.

Gvardiola ima važeći ugovor do kraja sledeće sezone, ali i opciju da na kraju ove napusti kormilo Sitija.

Ostrvski mediji preneli su i izjavu Rahima Sterlinga, koji je rekao da ne razmišlja o promeni sredine i da je maksimalno fokusiran da pomogne Sitiju da ostvari što bolje rezultate u ovoj sezoni. 

Sitijev slučaj daleko je od gotovog, pošto se očekuje da klub uloži žalbu Sudu za sportsku arbitražu na odluku Uefe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво