Real se mučio i ispustio bodove protiv Selte

Fudbaleri Real Madrida i Selte odigrali su nerešeno u meču 24. kola La Lige. Real ostaje prvi na tabeli, dok se Selta beleži bitan bod u borbi za opstanak u španskom prvenstvu.

Fudbaleri Reala propustili su priliku da savladaju ekipu koja se bori za opstanak u prvenstvu i tako povrate tri boda prednosti na vrhu La Lige.

Povratak Edena Azara u redove "kraljevskog kluba" na svom stadionu protekao je nerešenim rezultatom sa Seltom, koja je u finišu uspela da izjednači rezultat.

Ponovo je Real morao da preokreće rezultat. U prošlom kolu Osasuna je povela na "Bernabeu", a ovoga puta to je izveo tim iz Viga.

Golom Fedora Smolova već u sedmom minutu, Selta je došla do ranog vođstva. Aspas je odlično pronašao ruskog napadača, kojem nije bilo teško da matira Kurtou.

Selta je na poluvreme otišla sa minimalnom prednošću, ali je u 20 minuta nastavka tu prednost izgubila.

Toni Kros je u 52. minutu doneo izjednačenje domaćoj ekipi. Marselo je sa leve strane uputio povratni pas, a Kros levom nogom plasirao loptu u mrežu.

Real preokret kompletira u 65. minutu. Ramos je bio siguran sa bele tačke, pošto je prethodno Blanko napravio faul u svom šesnaestercu.

Nije bilo previše prilika u nastavku i očekivalo se da Real bez većih muka privede meč kraju, ali do toga nije došlo.

Denis Suarez je na maestralan način pronašao Santija Minu, a nekadašnji špic Valensije bio je smiren i precizan za izjednačenje u 89. minutu.

Uprkos brojnim naletima, u preostalom vremenu Real nije uspeo da postigne gol. 

Real je bodom uspeo da zadrži prvo mesto na tabeli, jer upravo toliko beži Barseloni. Selta je upisala bitan 21. bod, čime je izašla iz zone ispadanja, pa je sada 17. na tabeli.

Rezultati ostalih mečeva:

Sevilja - Espanjol 2:2
Leganes - Betis 0:0
Atletik Bilbao - Osasuna 0:1

Tabela La Lige nakon 24 odigrane utakmice:

Real Madrid 61
Barselona 60
Hetafe 42
Atletiko Madrid 40
Sevilja 40
Viljareal 38
Valensija 38
Real Sosijedad 37
Granada 33
Atletik Bilbao 31
Osasuna 31
Betis 29
Levante 29
Alaves 27
Real Valjadolid 26
Eibar 24
Selta 21
Majorka 21
Leganes 19
Espanjol 19

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво