Gavrić: Snovi se ostvaruju, ovo je samo početak

Mladi fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić izjavio je da će mu utakmica protiv Čukaričkog (2:0) na kojoj je debitovao za prvi tim zauvek ostati u sećanju.

"Presrećan sam što sam debitovao i ostvario dečački san. Vredno sam trenirao tokom cele karijere kako bih došao do ovog trenutka i više sam nego zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazim", izjavio je Gavrić nakon meča sa Čukaričkim.

Mladi fudbaler Zvezde debi u prvom timu upisao je na stadionu na Banovom brdu, koji mu je, prilikom izlaska sa terena, aplaudirao zbog prikazane partije.

"Verujem da me sa Crvenom zvezdom očekuje još mnogo lepih trenutaka i velikih utakmica. Ovo je samo početak mog puta u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se i navijačima koji su nas podržali i pomogli da uspešno startujemo, njihovi aplauzi i pesma uvek su nam ona dodatna energija koja nam daje snagu", izjavio je Gavrić za klupski sajt.

"Zadovoljan sam igrom cele ekipe. Najbitnije je da smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i nametnuli svoj ritam. Drago mi je što je šansa ukazana i mlađim igračima, koji su se na utakmici sjajno pokazali. Nikolić i Petrović su postigli lepe golove, ponosan sam što su se baš oni na samom početku upisali u listu strelaca. Nadam se da ću nastaviti njihovim stopama i u skorijem periodu zabeležiti debitantski pogodak", zaključio je Gavrić.

Crvena zvezda naredni meč u domaćem prvenstvu igra u subotu protiv Vojvodine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво