Klinsman posle svega dva i po meseca otišao iz Herte

Čuveni Nemac Jirgen Klinsman podneo je ostavku na mesto trenera fudbalera Herte iz Berlina zbog, kako je naveo, nedostatka poverenja od uprave. On je u klubu proveo jedanaest nedelja.

Nekada sjajni napadač je Hertu kao trener preuzeo u novembru prošle godine, ali nije uspeo da poboljša stanje u timu koji je trenutno 14. na tabeli Bundeslige.

"Posle dugog razmišljanja odlučio sam da se povučem. Želim da se zahvalim igračima, navijačima, trenerima i zaposlenima u klubu na podršci i saradnji. Bio je ovo izuzetno uzbuzdljiv period za mene, a Herta će ostati u mom srcu", napisao je Klinsman na Fejsbuku.

"Kao trener, međutim, treba mi i poverenje ljudi iz uprave da se zadatak, koji još nije završen, i uradi. U borbi za neispadanje jedinstvo, kohezija i fokus su najvažniji elementi. Ako nam to nije garantovano, onda ja ne mogu da iskorišćavam svoj trenerski potencijal i ne mogu da doživim to kao svoju odgovornost", pojasnio je Klinsi. 

U prethodnom kolu Herta je poražena na svom terenu od 15-plasiranog Majnca sa 1:3.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи