Mihajlović pravo iz bolnice na teren

Siniša Mihajlović se pridružio ekipi na gostovanju u Rimu protiv Rome. Samo par sati nakon što je napustio bolnicu Mihajlović se našao na terenu.

Samo što je izašao iz bolnice u kojoj je završio antivirusnu terapiju Siniša se priključio ekipi Bolonje koja gostuje na Olimpiku.

Na terenu se pre početka meča pozdravio sa Aleksandrom Kolarovim i trenerom Rome Paulom Fonsekom.

Siniša je ponovo na mestu koje mu pripada, kraj aut linije, i to na terenu na kome je ostavio trag kao fudbaler, nastupao je za oba gradska rivala za Lacio i za Romu.

Ekipa Bolonje, koji sa klupe vodi Mihajlović, trenutno zauzima 11. mesto na tabeli i u Rimo se bori za veoma važne bodove. Prisustvo trenera svakako predstavlja podsticaj za igrače.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије