Uroš Vitas novo pojačanje Partizana

Defanzivni fudbaler Uroš Vitas potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, objavio je klub na društvenim mrežama. Crno-beli su tako dobili novog štopera u poslednjem danu prelaznog roka.

Uroš Vitas među crno-bele stiže kao slobodan igrač i sa generalnim direktorom crno-belih Milošem Vazurom potpisao dvogodišnji ugovor, a Partizan dobija štopera bez obeštećenja.

Uroš Vitas je potekao u Partizanu a u karijeri je igrao za Rad, potom u belgijskim klubovima Gentu i Mehelenu, a poslednji angažman imao je u kazahstanskom Irtišu.

Vitas je svijevremeno odigrao i devet utakmica za mladu reprezentaciju Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије