Votford vratio Stuparevića na krov

Mladi srpski fudbaler Filip Stuparević vratio se u Voždovac, gde će u narednoj polusezoni igrati kao pozajmljeni igrač Votforda, saopštio je klub iz Beograda.

Stuparević je prošlog leta iz Voždovca otišao u Premijer ligu, upravo u Votford, koji ga je odmah poslao na pozajmicu u češki Pribram.

Tamo se stvari nisu odvijale kako je želeo, pa je doneo odluku da se vrati "na krov", tj. stadion Voždovca.

"Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu kako bih napredovao i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate", rekao je Stuparević na promociji.

"Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju", dodao je Stuparević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво