Sosijedad šokirao Real u Madridu i izbacio ga iz Kupa!

Fudbaleri Real Sosijedada napravili su veliko iznenađenje i eliminisali Real Madrid u osmini finala Kupa kralja. Baski su deklasirali "kraljevski klub" u gostima i pobedili rezultatom 4:3.

Ekipa Zinedina Zidana ni ove sezone neće uspeti da trijumfuje u Kupu, a način na koji je tim poražen mnogo će zaboleti navijače.

Sosijedad je na stadionu "Santjago Bernabeu" poveo u 22. minutu – nekadašnji igrač "kraljevića" Martin Edegor pokupio je odbitak, šutirao iz prve sa nekih 17 metara i lopta je završila u mreži nakon očajne reakcije golmana Areole.

Izabranici Imanola Alguasila igrali su sjajno, početkom drugog poluvremena im je poništen pogodak, ali se potom napadač Isak potrudio da nokautira rivala.

Korpulentni centarfor je u razmaku od dva minuta postigao dva efektna gola, prvo volejom, a onda i snažnim udarcem pod prečku, čime je najavio senzaciju.

Ubrzo je Marselo smanjio na 3:1 i navijači su se ponadali da je uneo neizvesnost, ali je Mikel Merino istu brzo otklonio. Isak se sada našao u ulozi asistenta, oštro je centrirao po zemlji, a kolega iz napada sa nekih sedam-osam metara pogodio donji levi ugao.

Činilo se da je u tom 69. minutu utakmica "ubijena", ali nije bilo tako.

Rodrigo, a potom i Načo su u finišu uneli dramu, susret je produžen više od osam minuta, pre nego što je ipak završen razočaravajuće po domaćina.

Nije bilo vremena za povratak i trenutni lider u La Ligi će i šestu godinu zaredom ostati bez trofeja u ovom takmičenju.

Srpski reprezentativac Luka Jović dobio je priliku u finišu, kada je zamenio Valverdea.

Od 21.00 Atletik Bilbao dočekuje Barselonu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво