Mesijeva asistencija koja je oduševila fudbalski svet

Lionel Mesi još jednom je pokazao zbog čega je najbolji fudbaler sveta. Mesi je, uz dvostrukog strelca Ansua Fatija, bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Barselone nad Levanteom, pošto je upisao dve asistencije.

Mesi i Fati su presudili Levanteu (2:1) u utakmici u kojoj je mladi španski napadač oborio rekord i postao najmlađi dvostruki strelac u istoriji La Lige.

Međutim, više će se pamtiti dodavanje Argentinca kod prvog pogotka, za koje mnogi kažu da je već sada asistencija sezone.

Leo je na centru dobio od Ivana Rakitića, a onda nestvarnom loptom između sedmorice protivničkih defanzivaca, uposlio svog naslednika kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

Samo minut kasnije je još jednom asistirao Fatiju i tako su Katalonci zadržali priključak za vodećim Real Madridom.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво