Borjan: Uradili smo sve što je Stanković tražio

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izrazio je zadovoljstvo kvalitetom igre u pobedi protiv Ludogoreca (1:0) na pripremama u Turskoj, i dodao da su igrači primenili sve što je od njh stručni štab tražio.

Crveno-beli savladali su u Beleku bugarski Ludogorec sa 1:0 (1:0), u trećoj utakmici na pripremama u Turskoj.

Zvezda je prethodno pobedila poljsku Arku sa 3:2 i odigrala bez golova protiv makedonskog Vardara, a jedini gol na utakmici protiv Ludogoreca postigao je Marko Gobeljić u 28. minutu.

"Igraju mnogo dobro, brz, moderan, fudbal, pokazali smo da smo bolji, i to treba sve da nas raduje. Odigrali smo fenomenalno, stvorili su nam tri šanse, napadački je dobro, istina promašen je penal, ali najvažnija je pobeda što nam donosi mnogo samopouzdanja i samo moramo tako da nastavimo", rekao je Borjan.

On je dodao da je ekipa u meču s njegovim bivšim klubom uradila sve što je stručni štab tražio.

"Uradili smo sve što je šef tražio od nas i to se pokazalo u prvom poluvremenu kada nisu imali nijednu šansu, a u drugom samo dve", rekao je Borjan i dodao da odbrana odradila odličan posao i da tako treba da nastavi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи