Gobeljić za pobedu Zvezde protiv Ludogoreca

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u Beleku bugarski Ludogorec sa 1:0 (1:0), u trećoj utakmici na pripremama u Turskoj.

Zvezda je prethodno pobedila poljsku Arku sa 3:2 i odigrala bez golova protiv makedonskog Vardara, a jedini gol na utakmici protiv Ludogoreca postigao je Marko Gobeljić u 28. minutu.

Jedini strelac za pobedu protiv Ludogoreca u Beleku izjavio je da svaki gol puno znači, ali da je pripremni period i da je mnogo bitnije da su svi zdravi.

"Važno je da pripreme odradimo do kraja u pravom ritmu i bez povreda. Svaka pobeda je lepa, a mi u svaku utakmicu ulazimo sa maksimalnom odgovornošću. Nosimo Zvezdin grb i dres, a to na svakoj utakmici moramo da opravdamo. Mislim da je prvo poluvreme model kako treba da izgleda naša igra. Dejan Stanković od nas traži dosta trčanja, agresivnija smo ekipa od njegovog dolaska. Zna koliko je velika Crvena zvezda i to pokazuje iz dana u dan", rekao je Gobeljić.

Naredni rival, već u nedelju, biće slovenačko Celje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво