Veselinović: Borićemo se za vrh, Čukarički ima renome

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović je u intervjuu za RTS pričao o tome kako se odvija situacija na pripremama na Kipru, kao i kakve su ambicije "brđana" u nastavku sezone.

"Zadovoljan sam jer imamo fantastične uslove za rad, vremenske takođe, potom sam zadovoljan i odnosom, motivacijom i profesionalizmom igrača. Sve što je planirano sprovodimo u delo".

Veselinović je imao reči hvale za rukovodstvo kluba, na uslovima koji su im omogućeni.

"Još jedan od dokaza zašto je Čukarički na visokom nivou i zašto ima renome poslednjih godina. Predsednik Obradović obezbedio je hotel najveće kategorije, terene koje možemo stalno da koristimo, da na miru radimo, uživamo, ishrana je sjajna i možemo biti zadovoljni i zahvalni što nam je to onemogućeno".

Čukarički več inz godina na pripreme vodi i omladinski pogon, čime se ističe u regionu.

"Nisam siguran da je bilo koji klub u ovom pripremnom periodu spojio omladince i prvi tim. Ta situacija je tradicionalna, Čukarički crpi igrače iz omladinske škole, u ovom momentu dve trećine igrača su iz omladinske škole, koji su se afirmisali. Sa nama su i momci koji su pozajmljeni drugim klubovima, a to je dokaz da se gleda unapred".

"Omladincima prija kad svakodnevno provode vreme sa igračima koji su na najvišem nivou srpskog fudbala. Predsednik Obradović je doveo i trenere omladinske škole, podignut je komunikacioni deo seniorskog tima i omladinske škole na visok nivo i to je primer i za svaku pohvalu".

Veselinović je naglasio da su ambicije "brđana" velike.

"Ambicije su veoma jasne, mi ćemo ići od meča do meča i tako je jedino ispravno, da probamo da pobedimo svaki meč i sa takvom energijom u nastavak sezone ulazimo. Videćemo gde će to da nas dovede na kraju prvenstva, ali mislim da smo jesenas igrama, ponašanjem i bodovima dokazali da je to četvrto mesto opravdano, 40 izvanredno osvojenih bodova, skromni smo, ali ne bežimo od obaveze renomea kluba. Borićemo se za vrh, ali i ići od meča do meča".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи