Počinje prodaja karata za meč baraža sa Norveškom

Prodaja ulaznica za utakmicu plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo između fudbalskih reprezenatacija Norveške i Srbije 26. marta u Oslo, počeće u ponedeljak.

Kako je saopštio FSS, od 3. februara uaznice će se prodavati svakog radnog dana od 10 do 16 sati u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na adresi Terazije 35.

"Na raspolaganju je ograničen broj karata (prema važećim Uefa propisima - pet odsto od ukupnog kapaciteta stadiona). Ulaznice su personalizovane (na ime), tako da je obavezno dostaviti kopiju pasoša za svako lice koje ulazi na stadion, a jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice. Ulaznice se prodaju isključivo srpskim državljanima", stoji u saopštenju FSS.

Cene karata su 5.000 dianar (kategorija II, istočna tribina (iza gola) sektori 110,111,112) i 6.500 dinara( kategorija I, južna (centralna) tribina, sektor 116).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво