Stanković: Prezadovoljan sam pristupom svih igrača

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, posle remija protiv Vardara 0:0, izjavio je da je njegova želja da ekipa igra agresivno, a to se manje-više videlo protiv makedonskog tima.

Crvena zvezda je u drugom kontrolnom meču u Turskoj odigrala nerešeno 0:0 protiv ekipe Vardara.

"Danas je utakmicu sa Vardarom odigrao 21 igrač i dva golmana, podelili smo se na dva jaka poluvremena, želeo sam intezitet i visok presing, to su oni odradili. Lopta nije htela u gol, nemam šta drugo da im zamerim", rekao je Stanković novinarima u turskom odmaralištu Beleku.

Ekipa Vardara je u današnji meč ušla sa namerom da sačuva svoj gol, a Zvezdin strateg je ipak želeo da igra na gol više. 

"Jednostavno imamo vremena da radimo, otklanjamo sitnice, koje nam smetaju, da se poboljšamo i u fizičkoj spremi, jer ekipa koju želim će izgledati ovako - jaka i agresivna", kazao je Stanković.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се