Dogovor Junajteda i Sportinga, Fernandeš postaje "đavo"

Mančester junajted i Sporting iz Lisabona postigli su dogovor da Englezi plate obeštećenje od 55 miliona evra za Bruna Fernandeša, pa se očekuje da Portugalac uskoro potpiše ugovor sa novim klubom, pišu britanski mediji.

Sporting će zaraditi i dodatnih 25 miliona evra na osnovu dogovorenih bonusa ako Fernandeš svojim igrama doprinese osvajanju Premijer lige ili Lige šampiona.

Ostalo je da portugalski vezista dogovori lične uslove sa novim klubom, ali očekuje se da će to biti samo formalnost, piše Gardijan.

Iako se o transferu Fernandeša u Junajted već pisalo na Ostrvu, tokom dana su se pojavile informacije da bi ipak mogla da ga kupi Barselona i pošalje na pozajmicu u Valensiju, u zamenu za napadača Rodriga.

Fernandeš ima 25 godina, a u Sporting je došao iz italijanske Sampdorije 2017. godine. Igrao još za Novaru i Udineze.

Upisao je 19 nastupa za portugalsku reprezentaciju i postigao 2 gola.

Sa Sportingom je osvojio jedan nacionalni kup, a sa reprezentacijom Ligu nacija. Dva puta je proglašavan za najboljeg igrača portugalskog prvenstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се