Barselona i Valensija kvare posao Junajtedu

Iako je transfer Bruna Fernandeza iz Sportinga u Mančester junajted bio na pomolu, prema najnovijim informacijama, koje stižu iz Španije, Barselona i Valensija mogle bi da taj transfer pokvare. Barsa planira da kupi Fernandeza i pošalje ga u Valensiju na pozajmicu, kako bi od "slepih miševa" pozajmila napadača Rodriga.

Navijači Mančester junajteda željno iščekuju da njihov klub pojača portugalski vezista iz redova Sportinga Bruno Fernandez.

Iako su ostrvski mediji navodili da je transfer u završnoj fazi realizacije, Barselona i Valensija su se umešale, pa bi cela priča mogla da ima drugačiji obrt.

Kako navodi Marka, Barselona želi da kupi Fernandeza kako bi ga poslala u Valensiju na pozajmicu, a zauzvrat dovela napadača "slepih miševa" Rodriga.

Barsa je već neko vreme aktivna u traženju napadača koji će zameniti Luisa Suareza, koji se na teren vraća tek krajem sezone.

U poslednje vreme, pored Rodriga, vezano za Barselonu pominjali su se Obamejang, Lakazet, Maksi Gomez, Ben Jeder, pa čak i Pedro.

Ulje na vatru oko transfera Fernandeza, dodalo je i to što se napadač Valensije Rodrigo nije pojavio na treningu, niti će biti u sastavu za meč Kupa kralja, koji Valensija igra protiv Leonase.

Valenija je u svoje redove želela da dovede Danija Sebaljosa, koji je na pozajmici u Arsenalu, ali je Real stopirao taj transfer.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи