Partizan "deli" igrače – Milosavljević na "krovu", Nikolić u Subotici

Fudbalski klub Partizan u jednom danu je ostao bez dvojice igrača. Klub iz Humske je poslao dvojicu igrača na pozajmice – Ivan Milosavljević je novi član Voždovca, dok je Nemanja Nikolić prosleđen Spartaku.

Milosavljević, vezista rođen 2000. godine u narednih šest meseci nastupaće za Voždovac kao pozajmljeni igrač Partizana.

On je promovisan u prvi tim crno-belih kao jedan od najtalentovanijih izdanaka, a za sada je zabeležio pet nastupa u prvom timu crno-belih.

"Srećan sam što ću igrati u sjajno organizovanom klubu koji postiže odlične rezultate. Vidim ovo kao sjajnu priliku da pokažem koliko mogu i zaista jedva čekam početak sezone. Od sutra se pridružujem ekipi na pripremama u Antaliji i nadam se da ću brzo uću u ritam", rekao je Milosavljević za klupski sajt.

Rođen je u Kragujevcu, a u karijeri i nastupao i za ekipu Teleoptika.

Takođe, na novu pozajmicu će i Nemanja Nikolić, koji nije uspeo da se izbori za mesto u crno-belom dresu.

Nikolić je prvi deo sezone proveo u Vojvodini, za koju je postigao tri i namestio dva gola na devet utakmica, ali se ne nalazi u daljim planovima trenera Nenada Lalatovića.

Zbog toga su ga iz Humske poslali u subotički Spartak na "kaljenje" do kraja sezone.

Nikoliću ugovor sa Partizanom ističe na leto 2021. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво